Wie schrijft hier?

Mijn Ebook, die heet Pizza Basket, is nu uit, u het hier downloaden. Ik heb ook een andere post gepubliceerd over onze reis, hier.

Je ook meelezen op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Ik ben op LinkedIn ook en zal het doen van een heleboel interviews. Ik kan je nog niet meer vertellen, maar blijf op de hoogte voor meer informatie. Dus, ik heb veel dingen te dekken! Happy Cinco de Mayo! Dit is een taco ik met rode peper, tomaat, jalapeno, en koriander dat zo goed was dat ik honger voor het hele dag was. Een zeer pittige en zoete koriander limoen salsa gaat ook geweldig mee. Dit is echt een perfect gerecht voor de vakantie. Dit is wat je moet doen: Plaats de jalapeno, rode peper en koriander (of de combinatie) in een middelgrote kom en bedek met 2 el water.

Mijn motto is Je er maar zoveel kopen.

Ik schrijf dit bericht na het hebben van een beslissing te nemen over mijn picknickmand. Ik vond onlangs een mooie groene mand en besloot om te proberen om er een te kopen. Ik kreeg een second opinion van een vriend die een echte tas dame en de tas dame bevestigd dat ik zou geluk hebben als ik kon de groene mand met alleen mijn eigen handen te vinden. Dus ik doe mijn best om de mand zelf te vinden. Ik moet meer leren over wat ik nodig heb om te vinden, zodat ik er een kan kopen. Het belangrijkste voor mij zijn het volgende:

1. De groene mand: hoe het eruit ziet en wat je erin doen. 2. De grootte: Hoe groot of klein je wilt dat het is. 3. De materialen: Hoeveel stukken materiaal te kopen, en de dikte die u wilt. 4. Het type: Hoe de mand moet worden gemaakt. 5. Hoe maak je het: Hoe maak je de manden te maken. De foto's zijn genomen van de rechterkant naar links.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om een uniek perspectief van het buitenleven dat iedereen zal aanspreken. Het is mijn missie om iets terug te geven aan de mensen die van het buitenleven houden. Ik hoop dat u net zo enthousiast over deze website als ik ben over!

Overweeg een donatie te doen om de ontwikkeling van deze website te ondersteunen. Uw donaties zullen gaan naar een heleboel dingen - zoals nieuwe inhoud, nieuwe foto's, meer inhoud, en meer mooie foto's.

En natuurlijk, uw aankopen zal helpen mij te ondersteunen om deze website te laten groeien tot wat het nu is. Overweeg om deze site te steunen door vandaag nog een donatie te doen!

Ik heb geen banden of commercieel belang bij een van de bedrijven of producten die ik gebruik op deze website. Ik ben hier alleen om u een uniek uitzicht op het buitenleven te geven waarvan ik hoop dat het u zal helpen meer over uzelf en uw gezin te ontdekken. Als u niet comfortabel het maken van een donatie aan deze website, u helpen met behulp van een van deze links naar mijn boek te kopen, Picknick Mand Test: Een tour door het wild!.

Ik heb veel ervaring omdat ik in 20 jaar een week in Nederland heb doorgebracht.

Ik schrijf al enkele jaren over de picknickstest, maar ik ben nooit uitgenodigd om deel te nemen aan een internationale studiegroep voor picknickmads. Ik heb nooit enig idee gehad wat een picknickmads is. Wat ik heb geleerd is dat, ook al is de wereld gevuld met picknickmads, de meeste mensen niet weten over hen, en dat dit zeer speciale mensen die net zo goed een belangrijk onderdeel van ons leven als ieder van ons. De picknicks worden uitgevoerd door de Nederlandse Vereniging voor een Gratis Augurk en, volgens de website, "Het doel van de groep is om mensen aan te moedigen kieskeurig te zijn over hun bebeuk- en picknickrecepten, en om het beukberoep aan te moedigen. Deze mensen zijn de ware meesters van besluipen - ze zijn verantwoordelijk voor alle besluiering technieken die momenteel in gebruik zijn.

Op sociale media vind je mij foto's van een picknickmand. Ik post over de manden als ik ben een beetje een mand fanaat. Mijn moeder zat in het leger. In haar dagen, zou ze enkele maanden kamperen en ze nam een paar manden met haar. Haar familie kookte veel eten, het was allemaal heerlijk, en daar ben ik opgegroeid met eten.

Ik hou ervan om te lezen over mensen, en het lijkt mij dat deze blog en andere sociale media berichten over picknickmanden is de perfecte manier om de informatie over deze grote manden te delen. Voor degenen die nieuw zijn op deze blog, het doel van deze blog is om informatie te delen over de beste picknick manden op de planeet, evenals hoe ze zelf te maken. Als je er zelf geen maken, is dit de plek waar je meer te weten komen over deze manden.